Service-uri auto ADRIA

SC ADRIA SRL are experiența a 30 de ani de servicii reparații auto care s-au concretizat prin înființarea în 1995 a unui service multimarcă sub brandul Bosch Car Service și în 2004 a service-ului autorizat Skoda în calitate de dealer autorizat. Mai mult, în 2011 service-ul SKODA a devenit și partener service autorizat VW Autoturisme și VW Autoutiliate răspunzând standardelor și cerințelor de echipare tehnică ale producătorului.

Service -ul tău autorizat de fabricant SKODA și VW

Autorizarea de către fabricant a parteneriatului de service Skoda şi VW constituie o garanție a faptului că service-ul Adria dispune atât de mijloacele tehnologice și logistice agreate de către producător, cât și de personal specializat, elemente care să asigure perfecta funcționare și întreținere a autovehiculului dumneavoastră. Parteneriatul de service presupune în sinteză asumarea continuă a standardelor impuse de producător:

  • echiparea atelierelor cu scule și cu dispozitive concepute pentru fiecare model și adaptate stadiului tehnic al ultimei generații;
  • utilizarea sistemelor electronice de diagnoză și de urmărire a parametrilor de funcționare a autovehiculului;
  • aplicarea programelor optimizate de lucru;
  • efortul de pregătire și de specializare continuă a personalului.

Contact

Bosch Car Service

Conceptul BOSCH CAR SERVICE, rezultatul a zeci de ani de experiență în domeniu, combina cu succes oferta de produse și servicii de calitate. Dorința clientului de a se adresa nu numai unui specialist într-un domeniu restrâns, ci unui service care poate oferi o gamă largă de servicii, a contribuit la dezvoltarea conceptului BOSCH CAR SERVICE.

Prin apartenența la BOSCH CAR SERVICE, ADRIA își propune să îmbunătățească serviciile și să o ofere clienților cele mai bune condiții pentru mașina lor.

Astfel, BOSCH CAR SERVICE ADRIA oferă clienților competența tehnică ridicată pentru diagnoză, reparația și întreținerea la orice tip de mașină, un personal calificat în domeniu, inovație în tehnica auto.

BOSCH CAR SERVICE este o marca de încredere pentru calitate, competența și fiabilitate în service-urile auto.

Din dorința de a fi cât mai aproape de clienți,  SC ADRIA SRL pune la dispoziție o variata gama de servicii la standarde occidentale. Printr-o echipa tânără si profesionistă, stăm la dispoziâia dumneavoastră pentru a vă informa despre toate produsele și serviciile pe care le furnizam.

Pentru a asigura profesionalismul serviciilor noastre am dotat atelierele de mecanică și tinichigerie cu echipamente de ultima generație.

Astfel, echipa BOSCH CAR SERVICE ADRIA lucrează într-un mediu profesionist, beneficiind de asemenea și de cursuri de specializare în domeniu. Echipa de specialiști BOSCH CAR SERVICE ADRIA stă la dispoziția dvs. pentru a putea călători fără surprize neplăcute, în deplină siguranță.

Branduri populare

Compared Auto(0) ×

Compară Şterge tot